Dan Bussqvist
Foto: Joachim Nywall, 2015

Jag heter Dan Bussqvist, är musiker och healer från Trollhättan och jag komponerar och kanaliserar avslappnings- och meditationsmusik. Jag har spelat och skapat musik av olika slag i över 30 år och har arbetat med andlig utveckling och Reiki i snart 20 år. Min musik fyller jag med magi, healing och kärlek från Universum.

 

Mina fyra första album kom under början av 2000-talet. 2005 föddes min dotter och hon blev viktigare än att skapa musik.  Efter drygt tio år, i slutet av 2015 bestämde jag att jag skulle försöka ta upp mitt komponerande igen och nu finns det nu mängder med toner som väntar på att få släppas ut och flera kompositioner kommer att presenteras i framtiden!

Förutom att jag hittills har släppt flera skivor i eget namn har min musik också använts som bakgrundsmusik till guidade meditationer av flera av Sveriges mest kända medier och andliga livscoacher, bland andra Pehr Trollsveden och Kristina Wargmåne. Det senaste samarbetet är med Christina Grossi.

Namaste,
Dan